Get Adobe Flash player
Etusivu

Käyttäjän yab-yum blogi

Painajaisenne muuttuu rohkaisevaksi uneksi.

Käyttäjän yab-yum kuva

Lainattu John Smallman 6.12.2009 Kanavoinnista Kryon-forumilta

 Painajaisenne muuttuu rohkaisevaksi uneksi. 

Asiat ovat muuttumassa maailmassanne. Se on kuvitteellinen ja tilapäinen, josta seuraa ettei mikään pysy samana. Ja tämä on todella siunaus! 

Elämä on vaarallista, nauti siitä

Käyttäjän yab-yum kuva

 Mikään ei ole varmaa. Tämä on minun sanomani. Mikään ei voi olla varmaa, sillä varma elämä on pahempaa kuin kuolema. Elämä on täynnä epävarmuutta, yllätyksiä – siinä onkin sen kauneus! Elämä kukoistaa ainoastaan vaaran alla.

Tunne nykyhetki

Käyttäjän yab-yum kuva

 Kun olette jumissa, rentoutukaa läsnä olevaan hetkeen. Hengittäkää, tarkkailkaa ja hyväksykää se, mitä edessänne on. Tämä on tapa päästää irti vastustuksesta sisällänne.

Hieman "hössöttämisestä"

Käyttäjän yab-yum kuva

 Maailma ei ole pelottava paikka, ystäväni, se on paikka oppimiseen, kokemiseen ja rakastamiseen. Viha, kiukku ja pelko ovat vain työkaluja, jotka annoitte itsellenne tehdäksenne valintoja kohti sitä, mikä tuntuu hyvältä. Jos tunnette vihaa, valitkaa rakkaus. Jos tunnette kiukkua, valitkaa rauha.

Kaikkeuden neljä lakia

Käyttäjän yab-yum kuva

 Kaikkeudelle on olemassa neljä lakia, joiden avulla todellisuutemme toimii. Nämä lait toimivat kaikkialla ja ovat ikuisia. Muita lakeja, jotka vaikuttaisivat samalla tavalla, ei ole. Kaikki muut lait on kehitetty, jotta ymmärtäisimme paremmin keitä olemme ja saisimme vielä parempia irti tästä rajoittuneesta ihmiskokemuksesta.

 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku

Kysely

Tantrapalvelut kiertävästä asuntoautosta?: