Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Hieman kosmisesta tantrasta

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Kerron blogissani hieman kosmisesta tantrasta ja mitä se oikein pitää sisällään, keille se sopii ja miksi. On tullut siis aika paljastaa lisää kosmisesta tantrasta ja joistakin siihen kuuluvista asioista. Toki itsekin olen tällä tiellä vasta aloittelija, mutta jonkinlainen pohja minulla on johtuen kosmisesta taustastani, sekä vuosien ahkerasta opiskelusta. Suomeksi sanottuna olemme siis kotoisin kosmoksesta, jossa olemme kehittyneet yksilölliseksi persoonaksi monien muiden tavoin.

Mitä kosminen tantra sitten on?

Kosminen tantra on paljon muutakin kuin vain seksuaalisuutta, aivan kuten Itämainen tantra. Itse asiassa kosmisen tantran päämääriä on löytää valaistuminen seksuaalisuuden avulla, niin että seksuaalisuus muuntuu asteittain energioista nauttivaksi toiminnaksi ns. perinteisen seksuaalisuuden jäädessä taustalle ja jossain vaiheessa jopa mahdollisesti vallan pois kosmisen ihmisen elämästä.

Kosmisen tantran yksi vahvimmista päämääristä on tehdä takaisin paluu siihen Jumalalliseen tilaan, missä olimme ennen maapallon karmiseen kiertoon ”kiinnijäämistä”. Tulimme aikoinaan auttamaan ihmiskuntaa ja maapalloa nousemaan ja nyt se aika alkaa taas olla meidän jokaisen ulottuvilla, palauttaa alkuperäiset voimamme ja auttaa muita nousemaan, mutta ensin meidän on noustava itse.

Miten nousu tapahtuu?

Meidän pitää puhdistaa karmaamme ja löytää kosmiset keinot vapauttaaksemme meissä osittain uinuvat kosmiset rakkaudelliset energiat. Ensin työskentelemme pelkojemme kanssa ja opimme ymmärtämään mistä ne ovat tulleet aikojen saatossa.

Sitten vapautamme vähitellen pelkojen jähmeää energiaa, kuin kuorien sipulin lehtiä yksitellen päältä paljastaen koko ajan kauniimpia ja kauniimpia lehtiä. Koko kasvuprosessi on hieman erilainen, voisiko sanoa rankempi kuin alkuperäisellä maan ihmisellä, johtuen kosmisista taustoistamme ja ”lankeemuksistamme”, jossa menetimme nuo mahtavat Jumalalliset voimat. Nyt on tullut aika etsiä noita sisäisiä voimia uudelleen. 

Keille kosminen tantra on tarkoitettu?

Kosminen tantra on siis suunnattu etupäässä niille, jotka tuntevat olevansa kosmisia sieluja ja jotka kaipaavat elämäänsä enemmän kosmisia aspekteja. Kosmisten sielujen seksuaalisuus eroaa jonkin verran arkielämän seksuaalisuudesta. Monet meille tutut asiat ovat utopiaa suurimmalle osalle tämän pallon kulkijoista.

Edellä mainitut asiat ovat syitä siihen, miksi kosminen tantra sopii vain määrätyille ihmisille vai olisiko oikeampi ilmaus ehkä olennoille. Kysymyshän on kuitenkin enemmän hyvin moniulottuvuudellisista olennoista kuin ihmisistä, vaikka ihmisen kehoa tällä hetkellä asutammekin.

Tutustu sivuihin rauhassa ja ota yhteyttä jos kosminen tantra kiinnostaa. Kannattaa kirjautua sivustolle ja lukea artikkelitarjonta. Voin myös kertoa siitä lisää, vaikka sessiossa. Osoitetiedot löytyvät yhteystiedoista.

Kosmisin terveisin,

Asko

 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku