Get Adobe Flash player
Etusivu

Ajanvarausohjeet

Ajan hoitoihin ja konsultaatioihin voit varata jo hyvissä ajoin, varsinkin jos haluat pelata varman päälle. Kysyä voit myös vielä samana päivänäkin, mutta saattaa olla mahdollista ettemme pysty palvelemaan sinua juuri silloin. Yrittänyttä ei toki laiteta, joten tartu rohkeasti luuriin.

Tuoteostoksilla voit poiketa luonamme milloin tahansa. Suosittelemme aina kuitenkin soittoa ennen tuloa, jotta tiedämme varautua ja olla paikalla.

Ajanvaraukset mielellään vain puhelimitse salaamattomasta numerosta tai sähköpostista, jos aikaa ei haluta välittömästi.

Työskentelyajat

Meillä ei ole säännöllisiä aukioloaikoja, vaan työskentelemme tarpeen mukaan päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Periaatteessa aina kun olemme paikalla, otamme mielellämme asiakkaita vastaan. Meillä voi myös vain poiketa juttelemassa tee- tai kahvikupposen kera.

Tantrahierojatar Maria Angeni työskentelee pääsääntöisesti Forssassa. Marialta voit saada ajan muutaman tunnin varoajalla.

Tantrahierojar Jenna työskentelee pääsääntöisesti parittomilla viikoilla normaalisti 10-22 välillä ja toisinaan myös viikonloppuisin sekä pyhisin.

Tantrahieroja, kouluttaja, sekä yrityksen perustaja Asko Nummela työskentelee aina sovittaessa myös viikonloppuisin sekä pyhisin. Asko tekee myös kotikäyntejä.

Maksaminen

Meillä ei ole sähköisiä maksupäätteitä, joten varaathan käteistä riittävästi mukaasi. 

Hinnat sis. alv. 24%

Peruutukset

Tulethan sovittuna aikana tai peruutat ajan mieluiten 6 h ennen sovittua aikaa.
Peruuttamattomasta ajasta veloitamme peruutuskuluja 30 % sovitusta hinnasta.
Peruutukset voi maksaa Holvin tilille: FI32 7997 7997 8076 69. Kiitos.

 

Liity yhteisöön