Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Seksuaalisen energian vetovoimaa

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Olen kiinnostunut seksuaalisesta energiasta ja siitä miten sitä voisi käyttää normaalin elämän parantamiseen, todellisesta elämästä nauttimiseen. Lisääntyneen nautinnon ei ole pakko olla seksuaalista kanssakäymistä, mutta toki se voi olla sitäkin.

Seksuaalisen energian keräämiseen on monta käytännön tapaa, sisältäen seksuaalista kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Miehenä koen erittäin tärkeäksi nimenomaan vastakkaisen sukupuolen energiat. Naisen kanssa yhteydessä oleminen, on se sitten seksuaalista kanssakäymistä halailuineen, tai vain rentoa jutustelua mielenkiintoisista asioista.

Koen vastakkaisen sukupuolen energian kasvattavan omaa energiaani parhaiten rakastelun aikana, toki muulloinkin.

Tantran mukaan nainen on pohjaton seksuaalinen energiakaivo, josta mies voi ammentaa energiaa rakastelun hetkinä itselleen naisen siitä kärsimättä. Toki nainen vastaavasti nauttii miehen tuomasta maskuliinisesta energiasta. Rakastelun aikana energia kiertää rakastelevien henkilöiden välillä.

Mies taasen on energiseltä rakenteeltaan hieman erilainen ja menettää siemensyöksyjen yhteydessä seksuaalista energiaansa. Siksi miehen on tärkeä oppia rakastelemaan pitempään, siemensyöksyjään säästäen ja rakastelun energiaa keräten.

Tantra on antamisen tie, joka ei perustu toisen hyväksikäyttämiseen, vaan jakamiseen. Tästä on valtavasti hyötyä myös naiselle, orgasmiherkkyyden kasvaessa, koko kehoa pitkään ravistelevat orgasmit tulevat mahdollisiksi. Molemmat sukupuolet voivat saada useita nautittavia orgasmeja saman rakastelutuokion kuluessa.

Siksi tantran tie on todella mielenkiintoinen ja mitä kaikkea se voi tuoda suhteeseen, sekä seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Ken etsii - hän löytää. Pidetään yhteyttä...

Asko Nummela
040 526 0713

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku