Get Adobe Flash player
Etusivu

Usein kysyttyä

Jos sinulla on jotain kysyttävää Tantran Maailma sivustosta, niin ole ystävällinen ja lue ensin tämä sivu siltä varalta, että kyseiseen vastaukseen on jo vastattu täällä.

Miksi en pääse kirjautumaan sivustolle?

 • Tantra Clubiin pääsee kirjautumaan ja liittymään Jäseneksi kohdassa mainituilla tavoilla.
 • Ongelmatilanteissa käyttöoppaasta löytyy ohjeita tilanteen ratkaisemiseksi.
 • Usein syynä on salasanat eli jos tilaat uuden salasanan järjestelmästä, niin muista sen jälkeen käydä laittamassa oma salasana "oman profiilin asetuksista".

Ketkä voivat liittyä klubiin jäseneksi?

 • Kuka tahansa täysi-ikäinen voi liittyä klubin jäseneksi. Sivusto on tarkoitettu ja suunniteltu etupäässä tantrisen väen tarpeisiin.
 • Mukaan voivat tulla kaikki asiasta kiinnostuneet tantraajat, monirakkauden harrastajat eli polyamoristit, parinvaihdosta kiinnostuneet swingersit, sekä tietysti sinkut ja muut parit.
 • Ovet olisivat siis auki varsin isolle ryhmälle.
 • Yhtenäistä kaikille olisi tietenkin mukavan seuran etsiminen ja tantrisen tiedon jano, sekä ehkä eroottissävyisiin juhliin osallistuminen.

Paljastuuko henkilötietoni muille jäsenille?

 • Liittyminen tapahtuu nimimerkillä, eikä näin ollen mahdollista henkilöllisyytesi paljastumista muiden tietoon. Sivuilla olevalla henkilökohtaisella profiililla voit kertoa itsestä/teistä niitä tietoja joita haluatte. Silloinkin henkilöllisyyden paljastaminen on itsestänne kiinni.

Mistä löydän lisää infoa klubista ja sen jäsenistöstä?

 1. Lisää infoa löydät lukemalla kaiken ulkopuolisille tarkoitetun, mitä sivuiltamme löytyy lukemalla vaikka kaikki Tantra Club valikon kohdat.
 2. Luomalla ilmaisen profiiliin pääset asiassa hieman eteenpäin ja saat seuranhakusi voimaan.
 3. Lue millainen olet sängyssä tai millaisessa suhteessa elät kyselyn tulokset ja päättele itse, millaisia tantrasta kiinnostuneet henkilöt ovat.

Sivuston ylläpito

Sivuston ylläpitäjiin saat yhteyden: kultainen.valo (ät) me.com

Kirjautuminen

Liity yhteisöön