Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Miksi opetan tantran saloja maallikoille?

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Miksi opetan tantran saloja maallikoille?

 Olen saanut tosi paljon myönteistä palautetta opettamastani tantrasta ja kaikesta siihen liittyvästä, lämpöiset kiitokset positiivisesta palautteesta niiden antajille. Tosin kaikkea ei ole laitettu esille, eikä koskaan tulla laittamaankaan. Minua on arvosteltu joskus "tantrapiireissä" myös siitä, että opetan tantraa ns. "maallikoille", joidenkin mielestä näin ei saisi tehdä. Tantra ei kuulemma sovi kaikille, on vastaus.

Ei tässä maailmassa kaikki asiat todellakaan sovi kaikille, mutta silti kaikkea pitää olla tarjolla ja eiköhän se ihmisen kiinnostus luonnostaan vedä hänet oikeiden asioiden pariin. Mielestäni jokainen ihminen on itse oikeutettu päättämään haluaako hän opiskella tantraa vai ei?

Tällä hetkellä vihkimyspolut käydään normaalissa elämässä ja asiat pitää tuoda kansan pariin. Enää asioita ei niinkään opeteta mysteerikouluissa, kuin ennen. Korkeintaan suuret opettajat voivat saada tietoa tällä tavalla. Itse olen kuitenkin saanut niin vahvat omat kokemukset asiasta, että tiedän mistä puhun. Kokemus siis on keino hankkia tietoa, jonka saaminen muuten käytännössä voisi olla vaikeaa. Varsinkin tietoisuudesta on apua tässä mystisessä pohdinnassa.

Itse koen kuitenkin tärkeäksi jakaa tantrista tietoa netissä ja luennoida ympäri maata. Mielestäni ihmiset tarvitsevat juuri nyt kaikista eniten vaihtoehtoja ns. "pornon" rinnalle. Miten tehdä rakastelusta parempaa, nautittavampaa, molempien energioita puhdistavaa, henkisesti rikkaampaa rakastelua sanan varsinaisessa merkityksessä. Siihen tantra antaa vastauksen ja ihmisillä pitää olla oikeus valita ITSE. Tantrinen sessio antaa tähän oppimiseen nopeimman mahdollisuuden. Lue lisää sessiosta.

Tantrisin terveisin,

Asko

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku