Get Adobe Flash player
Etusivu

Yhteistyöstä kanssamme

Etsimme siis yhteistyöstä kiinnostuneita henkilöitä ja tahoja tekemään tantrisia palveluita sekä tuotteita tunnetuksi koko Suomen alueella.

Omalta puoleltamme voimme tarjota avoimuutemme ja ammattitaitomme lisäksi loistavat palvelut ja tuotteet sekä hyvän paikan yhteistyölle sivustomme kautta.

Tarjoamme myös foorumin heille, joilla on jotain aiheeseen sopivaa kerrottavaa sekä heille jotka haluavat lisää asiakkaita sivustomme kautta.

Olet sitten vasta kiinnostunut alasta tai jo kauan alalla toiminut konkari, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mitä ajatuksia meillä asiasta on. 

Voit toki myös esittää oman näkemyksesi yhteistyöstä - otamme sen kiitollisena vastaan.

Yhteistyökumppaneita muualta

Etsimme ulkomailta yhteistyökumppaneita, jotka voisivat auttaa palveluidemme tarjoamista etenkin talviaikoina vieraassa maassa. Jos siis asut ulkomailla tai sinulla on siellä paikka palveluidemme tarjoamiseksi, ota rohkeasti yhteyttä.

Etsimme yhteistyökumppaneita eri paikoista Suomea, jotta voisimme tarjota palveluitamme ainakin silloin tällöin jostain muusta Suomen kaupungista. Jos sinulla on ajatusta asiasta, ota rohkeasti yhteyttä.

TARJOLLA työtä 1-2 naiselle Forssan lähistölle perustettavaan PopUp -hoitolaan. Koulutus annetaan ja asunnon löytämisessä avustetaan. Lähistöllä tarjolla runsaasti erilaisia asuntoja.

Yhteistyöterveisin,

Asko & Tantratiimi

040-526 0713

 

Liity yhteisöön