Get Adobe Flash player
Etusivu

Perustaja, kouluttaja, hoitaja Asko Nummela

Asko on positiivinen, elämän myönteinen ja avarakatseinen henkilö, jonka opetustyyli on innostavaa ja humoristista.

Asko on toiminut tantran parissa jo vuodesta 2002 eli muutamia vuosia ennen yrityksen perustamista ja auttanut monia löytämään oman seksuaalisuutensa ja vapautumaan estoistaan.

Asko tavattavissa FORSSA.

Pohjanmaa 17-21.8.2023

 

Moniorgasmisuuden oppiminen ilman energiaa vievää siemensyöksyä on ikääntyvien miesten todellinen HELMI, aarre josta jokaisen miehen olisi hyvä tietää ja saada käytännön kokemusta.

Asko omaa moniorgasmisuuden taidon vuosien harjoittelun tuloksena ja haluaa jakaa tuota kallisarvoista tietoa muillekin.

Orgasmien kokemisen voimistaminen ja pitkittäminen tuovat parisuhteeseen todellista onnellisuutta, jonka eteen kannattaa nähdä hieman vaivaa. Elämä palkitsee tässä suhteessa ruhtinaallisesti ja sitä enemmän mitä vanhemmasta miehestä on kysymys.

On ollut suunnaton ilo saada kohdata asiakkaita 16 eri maasta ja kulttuurista. Kuitenkin olen saanut huomata tyytyväisiä asiakkaita ympärilläni, vaikkei englanninkielen taitoni suinkaan ole kovinkaan kummoiset.

Toivotan kaikki tervetulleeksi tutustumaan sivuihimme ja ainutlaatuisiin itämaisiin palveluihimme.

Seuraa ja tietoa löydät tältä Tantra Club -sivustolta. Rakkauden Paratiisista löydät hoitoja ja palveluita, sekä suojatun Holvin verkkokaupan.

Askon tavoittaa parhaiten sähköpostista: asko(ät)numfidea.fi tai puhelinnumerosta 040 526 0713, joista molemmista voit varata myös aikoja tantrisiin palveluihin.

Hierontapalvelut:

Asko tekee tao- ja tantrahoitoja, sekä yonihierontaa naisille. Pari- ja neljän käden hierontoihin löytyy naispuolinen hierojatar kaveriksi.

Palvelupuhelin:

0700 -linja palvelee etukäteismaksulla (1.96€/min) ja Asko soittaa Sinulle sovittuna aikana takaisin. Varaa aika verkkokaupasta tästä linkistä!

Askon ylläpitämiä sivustoja ovat: 

Verkkokauppa:

Sivuston ulkopuolinen suojattu verkkokauppa https://holvi.com/shop/numfidea

Yhteystiedot:

Asko Nummela
Yrityksen perustaja, tantrakouluttaja, -hieroja
040 526 0713
kultainen.valo (ät) me.com
 
Päivitetty 25.8.2023

Liity yhteisöön