Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Ranskalainen tutkimus rintaliivien käytöstä

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Ranskalainen tutkimus rintaliivien käytöstä todistaa oikeaksi tantrisen tiedon ja -perimän. Ranskalaiset tutkivat 15 vuoden ajan sitä miten rintaliivit vaikuttavat rintojen ulkoiseen olemukseen ja lähinnä muotoon.

Ranskalainen Professori Jean-Denis Rouillon tutkimukset kertovat kiistatta sen tosiasian että rinnat alkavat riippumaan helpommin rintaliivejä käytettäessä. Rinnat siis menettävät elastisuutensa kun niitä pidetään piukoissa ja ahtaissa rintaliiveissä. Lisäksi selkäkipuja esiintyi enemmän rintaliivejä käyttävillä naisilla kuin heillä joiden rinnat olivat vapaana. Asia siis on juurikin päinvastoin kuin meille on vuosikymmeniä toitotettu.

Rinnat myös kasvoivat jonkin verran heillä, joilla rinnat saivat olla vapaana ja heillä tuli keskimäärin 7 mm lisää nännien tasolla. Tutkijat myös havaitsivat että mitä vähemmän naiset käyttivät rintaliivejä sen terhakkaammat rinnat olivat. 

Tosin tutkijat havaitsivat myös sen että pitkään liivejä käyttäneet rinnat olivat jo tottuneet liivien käyttöön eikä niitä ole enää helppo "opettaa" olemaan kiinteitä.

Tantrassa ja itämaisessa mytologiassa on kuitenkin menetelmiä, joita Ranskalaiset tutkijat eivät ottaneet huomioon. Liiveillä heikkoon kuntoon rapautetut rinnat voivat saada uutta eloa tantrisista menetelmistä, kuten hieronnasta ja ruokavaliosta.

Tein noin 9 vuotta sitten tantriset rintojenhoito-ohjeet, joissa selostin menetelmät, ruokavalion sekä kaiken muun tarvittavan rintojen palauttamiseksi kiinteämmäksi ja tarvittaessa myös isommiksi.

Linkki tutkimukseen http://www.counselheal.com/articles/4852/20130411/bras-make-breasts-saggier-15-year-french-study-reveals.htm

 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku