Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Hans-Johan:n blogi

Amouria vai draamaa?

Käyttäjän Hans-Johan kuva

 

Sanotaan, ettei tyhmiä kysymyksi ole, tarpeellisia kylläkin. Tunnen kuitenkin itseni tyhmäksi kysymykselläni. Esitän sen kuitenkin vilpittömänä.

Olen nimittäin ajatellut, voiko Polyamour aina olla Amouria tai jopa Glamouria vai voiko se muuttuakin yllättäen ja odottamatta Draamaksi ? Kolmio-tai jopa neliödraamaksi. Onko tantrinen ihminen niin vapaa omistamisenhalusta, tai sitoutumisentarpeesta ? Mustasukkaisuudestakin kenties ? 

Minä en tiedä vastausta, aavistelen vain. Kertoisitko Sinä ? Ymmärrän kertomisen arkaluontoisuuden, otan siksi vastaan kommenttisi vaikka yksityisviestinäkin.

Hans-Johan

 

Kommentit

Käyttäjän yab-yum kuva

Siinäpä pohtimista.

 Amouri vai Draama? Siinäpä pohtimista. Minulle monirakkaus käsitteenä on laaja. Rakastaa voi yhtäaikaa montaakin asiaa mutta ihmissuhteeseen rajattuna se onkin hieman monimutkaisempi. Itse eläneenä kultaisen hippiajan aikana on hieman käsitystä mitä on tai olisi Polyamouria, Tässä elämäni vaiheessa miettisin kyllä tarkoin jos olisi tarvetta alkaa kehitellä yhteisöä joka pohjautuisi tähän. Kuka kehittää ja kenen tarpeita ajattelee?

Mitä tulee tantrikkoihin tai tantraa harrastaviin ihmisiin ei me olla sen kehittyneempiä tunteiden hallitsijoita  kuin normaalia seksuaalisuutta ilmaisevat henkilöt.

Tässä elämäni vaiheessa voisin kyllä elää yhteisössä jossa olisi tämä ajattelutapa elää  ilman ehdollistamista ja olla niin itseriittoinen, että voi sanoa minä riitän mennen tullen.

Mutta nyt polyamouriasta ajatellaan, että se muka antaisi mahdollisuuden harrastaa seksiä mahdollisimman monen kanssa ja mahdollisimman paljon. Kyllä polyamouria yhteisöön tulisi aika tiukat ja sitovat säännöt miten siellä eletään.

Mutta yhteisön on myös tunnettava niin. Jokaisen jäsenen olisi oltava riippumattomia, sopeutuvaisia, itsellisiä, hyväksyviä, avoimia, rehellisiä, ym..ym...

Ketä tällainen yhteisö palvelisi sitten parhaiten? Vanhuksia, yksinhuoltajija, lapsiperheitä, sinkkuja, pareja, naisia, miehiä  ja nuoria? No sehän olisi parasta, että yhteisö olisi niin suuri, että sinne mahtuisi kaikki ryhmän edustajat jolloin kaikkia voisi palvella kaikki. 

Vanhukset,  yksinhuoltajat ja lapsiperheet saisivat apua ja turvaa, sinkut ja parit seuraa ja vaihtelua, lapset ja nuoret kasvaisivat rakkauden ympäröimänä ja saisivat kokea turvaa.

Mutta niin kauan kun vielä elämme tätä 3D aikakautta ei tämä ole mahdollista ainakaan kovin laajassa mittakaavassa. Siksi odotankin innostuneena aikaa kun pääsemme nousemaan kehityksemme elinkaaressa 4D aikakaudelle. Sitä odotellen rakastan kaikkea ja kaikkia.

 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku