Get Adobe Flash player
Etusivu

Blogit

Pikkujoulut

Käyttäjän -artsu- kuva

Onko joku meistä samanhenkisistä järjestämässä pikkujouluja? Se olisi kiva tapa tutustua toisiimme. Teemat ovat hiukan muodissa ja meillähän voisi olla teemana: lahjat luonnossa. Jos haluamme...

Seksuaalisen energian vetovoimaa

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Olen kiinnostunut seksuaalisesta energiasta ja siitä miten sitä voisi käyttää normaalin elämän parantamiseen, todellisesta elämästä nauttimiseen. Lisääntyneen nautinnon ei ole pakko olla seksuaalista kanssakäymistä, mutta toki se voi olla sitäkin.

Kun seksi ei enää kiinnosta

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Mitä tehdä kun seksi ei enää kiinnosta kumppania. Törmäsin alla olevaan artikkeliin Facebookissa ja ajattelin kirjoittaa siitä omat ajatukseni blogiin. Iltalehti otsikoi jutun seuraavasti.

Suuseksiä ja itseensä tutustumista kurssitetaan

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Suuseksin saloja koulutetaan Venäjällä

Naisilla tuntuu olevan valtava kiinnostus suuseksin oppimiseen, sillä 85 euron hintaiselle kurssille on suorastaan tunkua.

Virtuaaliseksiä, tantraa kaukohoitona

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Virtuaaliseksi ei ole mikään uusi juttu meille virtuaalisen maailman kasvateille. Videokameran kautta rakkaan tai tuntemattoman kanssa suoritettu seksuaalinen kiihoke tai jonkinasteinen akti on varmaan melko tuttua suurimmalle osalle.

Mikä virtuaalisessa seksissä sitten viehättää ja miksi sitä harrastetaan?

Kamasutran asentoja

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Monet Itämaisista rakastelutaidoista kiinnostuneet ovat törmänneet Kamasutraan ja ainakin meillä täällä Suomessa on Kamasutrasta kertovia kirjoja huomattavasti enemmän kuin Tantrasta.

Kamasutraan on yleisesti liitetty vaikeat asennot ja jos katsoo seuravaa asentojen kirjoa, niin ei siellä ihan helppoja asentoja ole ainakaan kaikki.

Ranskalainen tutkimus rintaliivien käytöstä

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Ranskalainen tutkimus rintaliivien käytöstä todistaa oikeaksi tantrisen tiedon ja -perimän. Ranskalaiset tutkivat 15 vuoden ajan sitä miten rintaliivit vaikuttavat rintojen ulkoiseen olemukseen ja lähinnä muotoon.

Tangon tanssimista - yliaistillinen ja autuas liitto

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Oli sen verran hienoa tekstiä rakastelusta eli haluan jakaa tämän muidenkin kanssa. (varsinkin kun se on sallittua) Suosittelen lämpimästi lukemaan ajatuksen kanssa.

Asko

Koko perheen penisjuhlat aina 15.3.

Käyttäjän Enaxos kuva

Jälleen 15.3. on vuosittainen elonkorjuujuhla "Hōnen Matsuri", jota vietetään Japanissa.  Festivaalissa palvotaan ja juhlistetaan fallosta (erektiossa olevaa miesten sukuelintä), jota shintolaiset pitävät hedelmällisyyden ja menestyksen symbolina.

Hyvää Joulua!

Käyttäjän Lana kuva

 Joulun odotus on naisen parasta aikaa... Pukki on tulossa, keppi pystyssä ja pussit täynnä tavaraa. Ja kun hän lähtee kuuluu vain iloista kolinää... Smile

Lämmintä joulumieltä kaikille!!!

 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku

Kysely

Tantrapalvelut kiertävästä asuntoautosta?: