Get Adobe Flash player
Etusivu

Oletko moniorgasminen?

Kommentit

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Kyselyn tuloksista

 Voimme siis päätellä kyselyn tuloksista että lähes 40% sivuilla kävijöistä on monioragasmisia. Lisäksi jos ottaa huomioon että 24% kävijöistä on toisinaan moniorgasmisia, niin lähes 65 % kävijöistä on tietoisia moniorgasmisuudesta ja on siis itse myös kokenut niitä.

Tässä joukossa on varmasti myös useita miehiä mukana, sillä tämä lajikaan ei ole vain yksin naisten yksinoikeus. Mies voi opetella moniorgasmisuuden ja näin kyetä saamaan useita orgasmeja ilman energiaa kuluttavaa ja väsyttävää siemensyöksyä.

Kyselyyn voit edelleen vaikuttaa antamalla äänesi, sillä kysely on avoin ja jää sellaiseksi, vaikka poistuukin etusivulta antaen uudelle kyselylle näkyvyyttä.

Oikein mukavia ja parantavia orgasmeja toivottaen, oli ne sitten moniorgasmisia tai yksittäisiä Wink

- Asko -

 

- Yhdessä kohti tantrista rakkautta -

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Hieman moniorgasmisuudesta

 Ajattelin hieman valottaa tuota moniorgasmisuus käsitettä. Yleensähän moniorgasmisuudella tarkoitetaan sitä, että henkilö voi kokea useita peräkkäisiä orgasmeja saman rakastelutuokion aikana. Perinteisesti useat orgasmit ovat olleet meillä länsimaissa tunnettuja lähinnä naisten keskuudessa tapahtuviksi.

Itämaisissa makuuhuonetaidoissa joihin tantrakin luetaan, moniorgasmisuus on ollut tunnettu asia myös meidän miesten keskuudessa. Orgasmi ja siemensyöksy ovat kaksi eri asiaa ja itämaisissa rakasteluopeissa nämä kaksi asiaa erotellaan toisistaan. Tänä päivänä asia tunnetaan melko hyvin myös meillä länsimaissa, sillä tutkimusten mukaan tietty prosentti miehistä on ollut moniorgasmisia myös länsimaisissa tutkimuksissa.

Tantra tarjoaa hyvät lähtökohdat opiskella moniorgasmisuutta, sillä tantrassa kuten muissakin itämaisissa makuuhuonetaidoissa seksi ja rakastelu nähdään hyvinkin positiivisena ja sitä kautta myös terveyttä parantavana juttuna.

Kyselyssä haluamme kartoittaa kuinka yleistä moniorgasmisuus meillä Suomessa on. Toivomme tottakai runsaasti vastauksia ja kehoitammekin rohkeasti jokaista vaikuttamaan tutkimukseemme. Lämpöiset kiitokset vastaajille <3

- Yhdessä kohti tantrista rakkautta -

Liity yhteisöön