Get Adobe Flash player
Etusivu

Millaisessa suhteessa elät?

Kommentit

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Sinkkujen paljous

 Kyselyn mukaan suurin osa sivuilla kävijöistä on sinkkuja. Uskoisin sen pitkälti selittävän sen tosiasian et miksi sivuilla juuri seuranhaku on noussut arvoon mittaamattomaan. Kulissien takana käy melkoinen kuhina, jos niin voisi sanoa Wink

Tosin hyvin erilaista seuraa etsivät myös monet suhteessakin olevat. Tässä kohtaa mainitsen että valtaosa ei etsi salaista seuraa, kuten yleensä haetaan tai hyvin usein ajatellaan suhteessa olevien toimivan.

Seuraa etsitään oman kumppanin kanssa yhdessä ja näin halutaan perehtyä erilaisiin energisiin juttuihin/kokemuksiin muiden kanssa yhdessä ilman mustasukkaisuutta ja tämä voi onnistua vain parin yhteisestä sopimuksesta.

Tottakai klubissa näyttää olevan myös perinteisiä pareja, jotka etsivät etupäässä tantrista tietoutta, eivätkä niinkään välitä seksuaalisista kokemuksista toisten parien, miesten tai naisten kanssa.

Klubi tarjoaa näin jokaiselle mahdollisuuden määritellä omat rajansa ja näin profiilinsa kautta viestittää miksi klubiin on liittynyt ja mitä sieltä haluaa. Fiksut henkilöt kunnioittavat toisia ja tuntuu et täällä niitä riittää ja sekös on kaikkien kannalta mukava asia, yhteispeli siis olevan kunnossa.

Tässä yhteydessä kannattaa ehkä vilkaista kysely millainen olet sängyssä, koska sekin kertoo jotain siitä millaisia me tantrasta kiinnostuneet ihmiset olemme?

Lämpimästi tervetuloa mukaan - Luo ilmainen profiili ja tutustu klubiin.

 

- Yhdessä kohti tantrista rakkautta -

Liity yhteisöön