Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Hans-Johan:n blogi

Bumtsibum-poks

Käyttäjän Hans-Johan kuva

Tuo minun otsikkoni ei kyllä tee oikeutta suositulle viihdeohjelmalle. Minua nimittäin harmittaa aivan muunlainen viihde eli ns. aikuisviihde ja sen nuorille ja varttuneemmillekin antama kuva seksistä ja naisesta.

Teknomusiikin taustoittamana joka filminpätkässä Bum-bum-bumtsi-bum ja sitten asennosta riippumatta lopuksi ejakulointi alistettuna olevan naisen kasvoille. Tyrmistyttävää!!. Se on naista halveksivaa ja minusta miestäkin loukkaavaa. Siinä on miehen "pikkuaivot" käytössä ja ylempää ei niitä sitten ehkä löydykään.

Kehitys ns. aikuisviihteessä on mennyt huonoon suuntaan. Teen tämän johtopäätöksen sitä huolimata, että en kuulu aikuisviihteen kuluttajiin.  Muistelen niitä aikoja, jolloin oli tanskalainen ja ruotsalainen  "gladporr" voimissaan. Siinä oli kepeyttä, iloittelua, huumoria ja yhdessä tekemisen riemua. Musiikikin oli, jos ei aina kamarimusiikkia niin sitten vaikkapa masurkkaa. Lihalliset näkymät oli rajalliset, mutta mielikuvitus pörräsi sitäkin enemmän.

Miksi minä puhun tällaisesta kaikesta tantrapalstalla ?. Syy on ainakin omasta mielestäni varsin selvä. Tantra näyttäytyy minulle aikuisviihteen toisena ääripäänä. Siinä on hiljaisuutta, itsetutkistelua, levollisuutta. Siinä on lämpöä, hellyyttä, kiitollisuutta toisen läheisyydestä. Siinä on myös uuden löytämisen ja uuden kokemisen riemua. Siinä on yhdessä olemista. Musiikki, värit, tuoksut, niissä kaikissa on rauhoittamisen ja rauhoittumisen sävy.

Olisipa täällä jokaisella tantraystävä ! Sellaista minäkin kaipaisin.

Aivan erityisesti haluaisin tervehtiä Sinua, jonka vieraskirjaan ei ilmesty merkintöjä, vaikka niitä kuinka odottaisit ja toivoisit. Yksityisviestitkään eivät kohtaa Sinua. Siksi haluaisin lähettää juuri Sinulle tuon aurinkoisen hymyn. Ilahduttakoon se Sinua.

Aurinkoista keskikesää teille jokaiselle!

Hans-Johan

 

Kommentit

Käyttäjän Vieras kuva

Kiitos

Sait minut pysähtymään...ajattelemaan. Kirjoitit kauniisti, kiitos.
terveisin Anemone

Käyttäjän Anisitamo kuva

Hyvä!

Kauniisti ja kirkkaan älyllisesti. Juuri noinhan se on!

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku