Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Enaxos:n blogi

Koko perheen penisjuhlat aina 15.3.

Käyttäjän Enaxos kuva

Jälleen 15.3. on vuosittainen elonkorjuujuhla "Hōnen Matsuri", jota vietetään Japanissa.  Festivaalissa palvotaan ja juhlistetaan fallosta (erektiossa olevaa miesten sukuelintä), jota shintolaiset pitävät hedelmällisyyden ja menestyksen symbolina.

hounen matsuri 09

Kuva: Nainen kantaa penistä hellästi kuin pientä vauvaa

Japanissa pidetään paljon erilaisia festivaaleja, joista valtaosalla on uskonnolliset juuret.  Monet japanilaisetkaan eivät tiedä tästä festivaalista, sillä sitä vietetään lähinnä suhteellisen pienessä Komakin kaupungissa Chūbun alueella, joka sijaitsee 250 km Tokiosta länteen.

Festivaalissa shintolaiset papit soittavat instrumenttejä, seremoniaan kuuluvin asuin sonnustautuneet ihmiset kävelevät paraatissa kantaen peniksiä ja touhua vauhditetaan (tavallisesti talvisin kuumana) tarjottavilla riisistä valmistetuilla sake-alkoholijuomilla, jotka kuuluvat shintolaisiin puhdistusriitteihin.  Paraatissa päärolissa töröttää pappismiesten perintökalleus, puinen 280 kiloa painava 2,5 metriä pitkä miehuuden symboli, jota kanniskellaan vuorovuosin Shinmei Shan temppelistä kukkulan laelle tai Kumano-shan temppelistä Tagata Jinjan temppeliin.  Festivaalin ohessa myydään myös runsain määrin kaikenmoista krääsää ja muistoesineitä sekä makeita ja suolaisia pikkupurtavia.  Juhlassa voi jopa nähdä miesten ja naisten kulkevan naamarit päässä, joissa nenän paikalla jöpöttääkin erektiossa oleva sukuelin.

Vaikka harva meistä suomalaisesta onkaan shintolainen, myös meille tai ainakin seksuaalisuuden olennaisen merkityksen hengellisen kasvun ja onnellisuuden kannalta ymmärtäville tantraa harjoittaville ihmisille, vastaavan kaltaisen juhlan viettely kukin omalla tavallamme voisi tuoda mukavaa piristystä nyt, kun valoisuus on alkanut lisääntyä pitkän ja pimeän talven jälkeen.  Liian usein sukuelimiä pidetään tavalla tai toisella likaisina tai rumina.  Eikä ole niin harvinaista, että lähinnä vakavammin ja syvällisemmin henkisistä asioista kiinnostuneet ihmiset tuppaavat kieltämään itseltään ja mahdollisesti jopa kumppaneiltaan seksuaalisuuden ja erotiikan kokonaan, mitä voinee pitää lähinnä suurena väärinkäsityksenä.

Ainakin alla olevista kuvista päätellen, kyllä japanilaiset hallitsevat hulluttelun ja varauksettoman hauskanpidon taidon!

Hyvää kevättä ja iloista penisjuhlaa kaikille!

PS. Kuvat: Flickr kuvajakopalvelusta, lisää löytyy mm Google -kuvahaulla juhlan nimellä

 

hounen matsuri 07

Kuva: 2,5 metristä juhlakalua kuljetetaan pyhään paikkaan seurakuntalaisten saattelemana

 

hounen matsuri 06

Kuva: Vanhempi mies palvoo penistä, syvästi kunnioittaen menestystä ja hedelmällisyyttä hengellisesti tavoitellen. Taka-alalla temppelin jämäkät pikkupenikset odottivat valmiina käyttöönottoaan.

 

IMG_4594

Kuva: Ennakkoluulottomat turistit haluavat tulla kuvatuksi tämän mahtavan jäpikän seurassa

 

Nagoya - Hounen Matsuri - 024

Kuva: Namia on tarjolla kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta

 

IMG_4656

Kuva: Nuorella naisella on hymy herkässä, kun sai sitä mitä halusikin

 

Daikon penis curving

Kuva: Tyttö veisteli juureksista peniksiä kaikkien iloksi, kauniissa mekossaan maahan polvistuneena

 

Japanese boys @ Hounen Matsuri!

Kuva: Pojatkin saivat maistaa penistä, oikeanpuoleinen kaveri vähän esittää kuinka imemiseen eläydytään silmät nöyrästi ylös kääntyneenä

 

JAPAN 2002.03.15-15.04'45 (Hounen Matsuri)

Kuva: Jopa pikkutyttö kanniskeli itsensä mittaista penistä, aikuisten valvovan silmän alla

 

image9

Kuva: Vanhemmatkin naiset osallistuivat juhlintaan, vaikkapa hullutellen penisnaamari päässään

 

He posed for his friends, I couldn't resist... ;)

Kuva: Nuori mies poseerasi peniksen kanssa, tosin tässä kuvassa näyttää vehje lipsahtaneen hiukan väärin päin.  Mutta ei nyt puututa muotoseikkoihin, vaan nauretaan mukana..

Kirjautuminen

Liity yhteisöön

Tantra Video