Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Virtuaaliseksiä, tantraa kaukohoitona

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Virtuaaliseksi ei ole mikään uusi juttu meille virtuaalisen maailman kasvateille. Videokameran kautta rakkaan tai tuntemattoman kanssa suoritettu seksuaalinen kiihoke tai jonkinasteinen akti on varmaan melko tuttua suurimmalle osalle.

Mikä virtuaalisessa seksissä sitten viehättää ja miksi sitä harrastetaan?

Virtuaalisen rakastelun ehkä viehättävimpiä ajatuksia on uutuudenviehätys, sekä ajatus siitä että tavallaan jotenkin masturboidaan toisen katsellessa tai kokiessa samaan aikaan tapahtuvaa sessiota. Virtuaalisia vaihtoehtoja on varmaan lähes yhtä monta kuin on kokeilijaakin, eikä mitään sääntöä asiasta voida laatia, jokainen harrastaa sitä omalla tavallaan ja hyvä niin.

Virtuaalista seksiä harrastetaan varmaan saman syyn vuoksi kuin fyysistäkin eli halutaan nauttia seksuaalisesta kanssakäymisestä toisen henkilön kanssa. Jos tai kun rakastelu ei ole fyysisesti mahdollista, niin halutaan saada jonkinlainen kontakti toiseen sukupuoleen ja hänen energiaansa.

Jos vaikka kumppani on työmatkalla tai jossain muualla poissa paikalta, joten oikea fyysinen seksi omassa sängyssä ei ole mahdollista juuri sillä hetkellä.

Masturboinnista pitäville tämä on varmaan suurta herkkua, koska virtuaalinen seksi jättää suunnattoman paljon tilaa omille fantasioille - se ei juurikaan rajoita niitä.

Virtuaalista tantraa kaukohoitona ...

Miten virtuaalista seksiä sitten voisi parhaiten harrastaa siten että se vastaisi mahollisimman paljon tantran oppien kanssa?

Jos ajatellaan asiaa energian näkökulmasta, kuten tantrassa on yleisesti tapana, niin kyllä virtuaalisesti voidaan päästä toisen kanssa melko mukaviin vipoihin niin energisesti kuin yhteisesti energioista kokien.

Kyllä ne energiat siirtyvät ajatuksella sinne toisen luokse ja kun on vielä nettikamerayhteys, joka vahvistaa näköyhteyttä ihan fyysisten aistien kautta, niin tilanne saattaa olla hyvin aitoa tilannetta vastaava.

Suosittelen kokeilemaan asiaa siten ettei esimerkiksi kosketa itse ollenkaan sukupuolielimiä, vaan energioista ja seksuaalisista tunteista nautitaan pelkästään voimassa olevien energioiden kautta ja avulla.

Apuvälineitä ...

Kondomivalmistaja Durex on kehittänyt apuvälineitä, joita voidaan käyttää virtuaalisessa rakastelussa. Naisille on valmistettu erityiset Fundawear rintaliivit sekä pikkuhousut ja miehille erityiset alushousut, joissa on liikutettavia alueita, joita voidaan ohjailla mobiilisovelluksen kautta.

Näin virtuaalinen ajatus vahvistuu entisestään, kun voidaan kokea kumppanin kosketus alusasujen välityksellä. Katso Durexin video alhaalta ja kerro oma mielipiteesi asiasta. Voit myös liittyä mukaan yhteisöön ja etsiä muita virtuaalisesta tantrasta kiinnostuneita kokeilijoita.

 

 

Kommentit

Käyttäjän jonadab81 kuva

Virtuaalitantra.

Kuulostaa aivan mahtavalle idealle.
Olisin todella kiinnostunut kokeilemaan tätä apuvälinettä, jotta tutustun Tantraan. Vaikkakaan se ei varmasti vedä vertoja aidolle LiveTantralle =D

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku