Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Tantran maailma tilastojen valossa

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Ajattelin laittaa hieman tilastoja Tantran Maailma sivustosta. Esittämäni tilastot ovat saatavilla jokaiselle seuranhaku-, ja jäsenluettelosta, sekä uusimmat kirjoitukset kohdasta.

Sivustolla on ensinnäkin yli 400 sivua tekstejä luettavana sekä muutama sata kommenttia niiden perässä. Eli ihan heti ei luettava lopu.

Yksityisviesteistä en pysty antamaan minkäänlaista totuudellista tietoa, mutta tiedän vain että muutamat ystäväni ovat ahkeria kirjoittelijoita.

Valokuvagalleriassa on hienoja kuvia jäsenistä tai heidän harrastuksistaan sekä kiinnostuksen kohteistaan.

Käyttäjiä sivustolla on tällä hetkellä 386, joista seuraa etsii 251 seuranhakijaa. Miehiä seuranhakijoista on ylivoimaisesti eniten eli 168. Naiset tulevat selvänä kakkosena eli heitä seuranhakijoista on 68 ja pareja vain 17. Osa pariskunnista taitaa olla omilla tunnuksilla liikenteessä.

Tantran Maailman seuranhakuosastolla on myös onni suosinut kumppanin etsinnässä ja tiedossa on useita henkilöitä, jotka ovat kertoneet kumppanin löytymisestä. He ovat olleet kaikki kylläkin ahkeria ja ottaneet yhteyttä muihin jäseniin yksityisviestein tai laittaneet kuvia galleriaan, sekä kirjoitelleet juttua chattiin/foorumeihin. Ennenkaikkea heillä on ollut kattava profiili, josta on selvinnyt mistä he ovat kiinnostuneita ja mitä he hakevat.

Näiden tilastojen valossa, toivotan onnea seuranhakijoille sekä tietojen perässä kulkijoille ja toivon vilpittömästi jotta kaikki löytäisivät sivustolta sen kumppanin, tietopuolen tantrasta tai jonkin kauniin ajatuksen, jota he ovat tulleet sivustolta hakemaan.

Tervetuloa minun puolestani Tantran Maailmaan,

- Asko Nummela

Tarkempi kuvaus seuranhaun tilastoista löytyy ilmaisen sisäänkirjautumisen jälkeen tästä linkistä 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku