Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Tantra Pikkujoulut

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Joulukuu on vihdoin alkanut ja odotettavissa on monille ehkä vuoden kiireisintä aikaa, kun pitää ehtiä tekemään kaikki jouluaskareet, joulusiivous, joululahjojen hankinnat, yms. joulun ajan tekemiset.

Onneksi elämämme myös pikkujoulujen aikaa, jolloin voimme saada hieman vastapainoa joulun tuomaan stressiin. Onhan se kiva tavata työporukkaa rennommassakin ilmapiirissä, mitä pikkujoulut usein tarjoavat, eikö totta.

Hienoa että tantraväellekin on omat pikkujoulut eli 19.12.09 on hyvä tulla rentoutumaan mukavaan seuraan, ajattomien ja hauskojen ihmisten pariin.

Muistan tässä yhteydessä aina hyvän ystäväni Valtiotieteiden tohtorin Marketta Hornin kannustavat sanat kurssilaisista. Marketta totesi Suomineitoyhteisössä pitämämme tantrakurssin jälkeen ettei Suomineidossa ole koskaan käynyt niin mukavia ihmisiä.

Itsekin olen vuosien saatossa voinut yhtyä Marketan sanoihin ja huomannut että tantrasta kiinostuneet ihmiset ovat mukavia ehkä siitäkin syystä, että he ovat jo melko lailla sinut oman seksuaalisuutensa kanssa sekä itsensä kanssa.

Ihmisen on hyvä ollakin avoin, hyväksyväinen sekä tasapainoinen ja tämä kuvaus sopii suurimpaan osaan tantrassa kohtaamisia ihmisiä. Siksi varmaan pidänkin niin paljon tästä työstä, juuri niiden uskomattomien ihmisten vuoksi jaksan tehdä tätä työtä, kiitos heille. Toivottavasti näemme pikkujouluissa. 

 

Linkki Marketta Hornin kotisivuille ohessa: http://dissidentti.googlepages.com

 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku