Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Tangon tanssimista - yliaistillinen ja autuas liitto

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Oli sen verran hienoa tekstiä rakastelusta eli haluan jakaa tämän muidenkin kanssa. (varsinkin kun se on sallittua) Suosittelen lämpimästi lukemaan ajatuksen kanssa.

Asko

Kirjoittanut Judith Kusel (judithkusel.wordpress.com )

16.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luomisen äärettömyydessä on tasapaino, se on kaunista ja tasapainoista tanssia koko luomakunnan maskuliini- ja feminiinipuolen välillä. Tasapaino tulee syvältä sisältä, missä toinen ei ole enemmän tai vähemmän kuin toinen, vaan yksi ja sama ja se on kahden energiasäikeen kaunista tanssia ja syleilyä, kieppumista ja pyörimistä yhdeksi liekiksi.

Tämän tanssin kauneus ja suurenmoisuus ilmentyy minulle tangossa. Oletko koskaan katsellut hehkuvaa tangoa, missä mies ja nainen ovat täydellinen esimerkki intohimosta ja palosta kahden vastakkaisnavan välillä ja tanssista tulee liekki sytyttämään toisten intohimon. Katso vain Antonio Banderasia ja tiedät, mitä tarkoitan.
 
Tangoon vaaditaan kaksi - jos toinen ei kulje samassa tahdissa toisen kanssa, niin tango ei voi virrata. Riippumatta siitä, miten intohimoista musiikki on ja miten mutkikkaat askeleet hallitaan, jos kaksi tanssijaa ei virtaa yhtenä, loppua ei voi tapahtua.

Kun kävin vakiotanssitunneilla, opettajillani oli tapana sanoa: unohda itsesi, antaudu musiikille ja sitten kehosi virtaa ja sinusta tulee kuin instrumentti, jota soitetaan musiikin rytmissä. Se vaatii vähän osaamista, mutta katso ammattilaisia vakiotanssikilpailuissa ja he virtaavat sujuvasti ja kauniisti ilmaisten, mikä salpaa hengityksen.

Tällaisia kaikkien miesten ja naisten välisten liittojen pitäisi periaatteessa olla: vaivatonta energioiden yhdistymistä, intohimoista vuorovaikutusta, ollen synkronissa musiikin kanssa intohimon, palon ja helppouden kera, jotta tullaan yhdeksi - yhteenpunoutuneiden energiasäikeiden yhdeksi liekiksi - ja sitten laajennutaan täydellisen euforian, autuuden ja hurmion tilaan.

Oletko kuitenkin havainnut, että silloin kun ajatuksesi, tunteesi ja jokin olemuksesi osa on muualla etkä ole täysin läsnä, teet rakasteluliikkeitä kumppanisi kanssa ja se kostautuu monin tavoin. Kyse ei ole asennoista, leluista, pillereistä tai muusta. Kyse on intohimosta ja koko sydämellä läsnäolemisesta tuossa yhdessä tiivistyneessä hetkessä, missä annetaan ja saadaan tasaveroisesti ja maskuliinisesta ja feminiinisestä tulee yksi liekki.

Silloin kun toinen kumppaneista on tunteissaan tai mielessään poissaoleva, niin seksuaalienergiat eivät voi virrata ja jonkin on väistyttävä.

Vaikka olisit planeetan kuningatar, niin silloin kun olet naisena tunteiltasi etääntynyt kumppanista, sinun on vaikea avautua täysin ottamaan vastaan hänet kokonaan - vaikka yrittäisit teeskennellä. Kumppanisi tietää, että olet poissaoleva tavalla tai toisella ja teeskentelet.

Sama pätee miehiin. Voit olla itse Casanova, mutta jos et ole keskittynyt todella antamaan miehuuttasi rakastamallesi naiselle, niin kaikki on vain itsetyydytystä ylimmäisen ja täydellisen rakkausteon sijasta.

Mikä sitten tekee autuaan liiton? Läsnäolo ja aikomus tuoda rakkautta, antaa rakkautta ja tulla kauniiksi, syvälliseksi ja intohimoisesti rakastavaksi tietoisuusvoimaenergiaksi kumppanillesi. 

Perimmiltään seksuaalienergia on tietoisuustila ja siksi miespuolisen ja naispuolisen tietoisuuden sulautumista yhteen luoden kolmannen ja ylivalaisevan tietoisuuden, mikä on luova energiavoima.

Yksilö voi todella yhdistyä toiseen vain, jos on aikomuksena antaa ja saada rakkautta tasavertaisesti.

Silloin kun näette jumaluuden toisissanne, yhteenliittymisestä tulee autuas jumalainen liitto toisenne kanssa, sillä pyritte tuomaan rakastavan ja luovan energialähteen ja tietoisuuden syvältä omasta olemuksestanne ja sulauttamaan sen toisen kanssa yhteen tasavertaisessa jumalaisessa ja rakastavassa energiassa, niin että voitte kumpikin nousta yhtenä korkeampaan tietoisuustilaan. 

Kun alat kokea tätä, et pysty koskaan tyytymään vähempään, koska alat ymmärtää, että tämä sallii sinun kokea vähän taivasta ja annat siksi itsellesi vilauksen siitä, mistä jumalaisessa liitossa on kyse ja mitä varten seksuaalienergia luotiin. Mikään vähempi ei vain ole enää ehtaa!

Miten tämä tila saavutetaan?

Ensinnäkin kaikki sisäinen työ alkaa itsestä. Silloin kun olet onnellinen ja tyytyväinen syvällä sisälläsi, täytyt syvältä sisältäsi. Siksi sinulla on valtavasti rakkautta annettava.

Kun olet sisältä tyhjä, et voi antaa sisäisestä tyhjyydestä. Voit antaa vain sitä, mitä vuodat itse yli.

Toiseksi, mitä tyytyväisempi ja kokonaisempi olet syvällä sisällä, sitä korkeammalle oma tietoisuutesi ja värähtelytaajuutesi nousee. Samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa. Alat säteillä energiaa, mikä vetää puoleensa kumppania, jolla on samanlainen energiakenttä kuin sinulla.

Kun kaksi tasavertaista energiakumppania kohtaa, syntyy ilotulitus. Koska silloin kun kaksi on energialtaan tasaveroista ja he sulautuvat yhdeksi liekiksi, tuo liekki sytyttää kosmisen liekin ja näin kokemuksesta tulee yliaistillinen.

Olen kokenut tämän ja voin sanoa vain, että kannattaa käyttää tarkkaa erottelukykyä siinä, kenen kanssa harrastaa seksiä, ja on kannattavaa ja omaa sieluitseä kunnioittavaa tehdä sisäinen työnsä ja sitten tietää, että vedät elämääsi tuota sielua, joka on samaa taajuutta ja värähtelyä kuin sinä. Kannattaa odottaa ja tämän tilan saavuttaminen on ponnistelun arvoista.

Kun yksilö on astunut hurmion, autuuden ja euforian tilaan jumalaisessa liitossa, niin on kokenut niin hämmästyttävän tietoisuustilan, että koko olemus alkaa keventyä syvältä sisältä. Antamisen, saamisen ja yhdeksi tulemisen aktissa vuotaa yli todellisia siunauksia ja saavutetaan yliaistillinen tila.

Tämä on aikakausien todellinen salaisuus, mutta tätä voimaa, tätä tietoisuutta ei pidä koskaan käyttää "itsetyydytykseen", vaan korkeampaan palveluun ja näin rakkauden ylivuodon antamiseen toisille, sillä yksilö alkaa säteillä tätä ulospäin jossain muodossa. Sellainen on rakastavan jumalaisen ja pyhän liiton todellinen voima.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku