Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Hävystä häpeämättä

Käyttäjän Asko Nummela kuva

 Katsoin juuri Ylen teemalta dokumentin, jossa valokuvaaja Nick Karras oli kuvannut 100 naisen hävyt ja painattanut kuvat kirjaksi tarkoituksenaan tuoda esille naisten sukupuolielimiin liittyvä kauneus. Niinpä hän keksi kuvilleen nimen Petals eli suomeksi terälehdet ja alkoi näkemään kuvattavat pimpsat kukkina. Tantrisessa traditiossa kukka symboloi yonia eli naisen sukuelintä.

Dokumentti tuo esille naisten näkemyksiä omista vaginoistaan ja siitä kuinka naiset usein näkevät pimpsansa rumina. Kuvaaja sekä alan kouluttajat valottavat naisten vulvien erilaisuuden ja kauneuden nimeen poistaen naisten vääriä käsityksiä rumista sekä epämuodostuneista pimpsoistaan.

Karrasin kuvia katsoessaan naiset pääsevät häpeästään puolessa tunnissa ja ymmärtävät oman pimpsansa yksilöllisyyden ja sen ettei pimpsa olekaan epänormaali.

Katsottuani dokumentin tajusin, että tämän katsomisesta olisi varmaan jotain hyötyä jokaiselle naiselle. Miksei miehetkin saa dokumentista uutta ulottuvuutta naisten ymmärtämiseen. Haluttomuus suuseksiin saattaa juontaa juurensa epänormaalista pimpsasta ja sen tuomasta häpeästä. Ei siis ihme, jos miesten on vaikea saada naisia tantrakurssille tai tantrahierontaan.

Naiset ovat tottuneet kauneuden symboleiksi ja he ovat tottuneet vertailemaan takamuksiaan, rintojaan, selluliittejään, meikkejään, yms. toisiin ja näin aiheuttaneet itselleen tarpeetonta kärsimystä ja kasvaneet erilleen luonnollisesta kauneuden ymmärtämisestä. Siinä missä naiset kokevat häpeää, yllättäen miehet näkevätkin naisellista kauneutta. Jokaisen naisen olisi hyvä ymmärtää tämä asia miehistä ja nähdä itsensä kauniina ja yksilöllisenä tantrisena Jumalattarena.

Rakkaus omaan vaginaansa avaa onnellisemman elämän sekä avoimemman seksuaalisuuden portit. Kuvien katselusta siis voi olla paljon hyötyä ja sen jälkeen voi kokeilla tantrakurssille tuloa, yoni-, parihierontaa, tms. vapauttaakseen omaan kehoonsa varastoituneet häpeän tunteet. Tärkeintä on ymmärtää omaa itseään ja sen jälkeen voikin jo vapautua ...

Suosittelen dokumenttia lämpimästi kaikille ja toivon että saisimme vielä joskus nähdä sen uusintana. Dokumentti on nähtävissä vielä 8 päivää Ylen teemalla osoitteessa: http://teema.yle.fi/ohjelmat/juttuarkisto/havysta-hapeamatta

 

Kommentit

Käyttäjän Nymphie kuva

Asko, hienoa, hienoa!!! Mulle

Asko, hienoa, hienoa!!! Mulle kävi vain niin, että eräs salainen kaveri sanoi aikoinaan että olen herkkupeppu. Siihenastisen elämäni olin pitänyt häpyäni rumana. Nyt olen iloinen kauniista ruusustani. Tosin risukko pääsee valtamaan tilaa, kun puoliso ei ole kovin ahkera siivooja xDDD!!!!!

Ja totta rinnat ovat aina olleet seksuaalisuuden mitta!!!!

Aurinko kutsuu, palataan asiaan. Hyvää kesää!!!!!!!!

Tuon Kultaisen Säteen sinne, missä ikinä kuljenkin, ja ilo on kaikilla tasapuolisesti - sillä sisälläni palaa Rakkauden Tuli.  Olette Rakasteut kaikki. Olevaisen Kosminen Rakkauden Tanssi ja Onni on kanssa

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku