Get Adobe Flash player
Etusivu

Tantrafestivaali

Helsinki 9-10.11.2013

 

Tantrafestivaali 9-10.11.2013

Tantrafestivaali tarjoaa työpajoja ja luentoja tantran eri osa-alueiden opettajilta Suomesta ja ulkomailta.

Tantran kokemuspohjainen tieto on perinteisesti kulkenut opettajalta oppilaalle, sitä on lähes mahdotonta omaksua kirjoja lukemalla. Festivaali tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tavata kokeneita opettajia läheltä ja kauempaa.

Yhden viikonlopun aikana voit tutustua moniin eri opettajiin ja näkökulmiin, kokea upeita esityksiä, oppia enemmän itsestäsi ja tavata uusia ystäviä lämpimässä ilmapiirissä.

Tantrafestivaali järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Olet lämpimästi tervetullut kokemaan kanssamme tämän ainutlaatuisen tiedon ja kokemusten kirjon!

Lauantai 9.11. klo 10-21 ja Sunnuntai 10.11. klo 10-18

Tapahtuman järjestää Jooga- ja Tantrakoulu Natha uusissa tiloissaan Helsingin Vallilassa, Mäkelänkatu 56. Ylläoleva teksti ja lisätiedot Nathan sivuilta www.tantrafestivaali.fi

Asko Nummela luennoi

Tantran maailma sivuston perustaja ja monivuotinen tantrakonsultti Asko Nummela pitää luennon sunnuntaina 10.11. klo. 13:14 - 14:45. Aiheena Askolla on Tantra, elämän pituinen matka, jossa Asko kertoo oman tarinansa tantran löytämisestä, sekä antaa vinkkejä kuulijoille.

Lisää infoa ohjelmasta http://tantrafestivaali.fi/ohjelma

Lämpimästi tervetuloa

Liity yhteisöön

Tantra Video