Get Adobe Flash player
Etusivu

Polyamoria ja tantra

Helsinki, lauantai 15.11.2014 klo 15:30

Lauantaina 15.11. klo 15:30 Tantrafestivaaleilla Asko Nummela käsittelee monirakkautta ja monisuhteisuutta luennolla Polyamoria ja Tantra.

Askon luento pitää sisällään eväitä polyamorisen suhteen luomiseen. Millaisia haasteita monisuhteisuudessa kohdataan sekä miten ne on voitettavissa. Miksi polyamoria sopii tantran harrastajalle ja miten siirrymme omistamisesta rakkauteen. Mitä kaikkea voimme vaatia kumppaniltamme rakkauden nimissä, vai voimmeko mitään. Todellisen rakkauden löytäminen ja ymmärtäminen. Rakkaus elää vain täysin vapaassa suhteessa. 

Miten polyamoria auttaa meitä etenemään henkisellä tiellä ja miksi se sopii joillekin, muttei kaikille. Miten työstämme mahdolliset esteet itsestämme. Kuinka kaukaa polyamorian historia juontaa juurensa ja mitä tekemistä sillä on alkuperämme kanssa. 

Millaisia asioita monisuhteisuudessa kohdataan ja mitkä energiset asiat olisi hyvä ottaa huomioon suhteita luotaessa sekä miten pelisäännöt rakennetaan toimiviksi ja oikeudenmukaisiksi. 

Tule kuuntelemaan Askon vinkit!

Asko Nummela on perehtynyt tantran maailmaan, taolaisuuteen, kosmiseen tantraan ja polyamoriaan eli monirakkauteen. Asko toimii myös Astral TV:n yhtenä asiantuntijana sekä ohjelman juontajana.

Lisää infoa Tantrafestivaaleista http://www.tantrafestivaali.fi

Liity yhteisöön

Tantra Video