Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | yab-yum:n blogi

Sammakko Prissi on kuollut

Käyttäjän yab-yum kuva

Ihan oikeasti, enoni kuoli sunnuntaina kiinalaisen uudenvuoden  vaihtuessa. Sammokko Prinssi omassa valtakunnassaan omisti puolivaltakuntaa. Hän ei kohdannut elämänsä aikana sitä suutelevaa Prinsessaa jolle valtakuntansa olisi antanut..ei vaan kuoli hyljeksittynä, halveksittuna ja syrjittynä ilolientänsä litkien. Siskosi yhdessä sukulaisineen viekkaudella ja kavaluudella anastivat omaisuutesi selittäen tekevänsä sen hyvää hyvyyttään pelastaakseen isen perinnön.

Sammakko Prinssi,  nyt voin sinulle sanoa kuitenkin ettei elämäsi mennyt ihan hukkaan, sillä oivalsin elämäsi merkityksen Sammakko Prinssinä. Voin oppia siitä paljon nähdessäni sukulaisissa suvaitsemattomuutta, ahneutta, arvostamattomuutta, vähättelyä, rakkaudettomuutta ja välinpitämättömyyttä. Vihaa, kaunaa, kateutta ja ahneutta. Kymmeniä vuosia kyräillen ja kituen sisaruksia vältellen he antoivat kotitilasi hapantua ja ränsistyä. Mutta sehän on maallista etkä sinä sillä enää mitään tee, sillä olet palannut isän valtakuntaan tuhlaajapojan tavoin. Isä ottaa sinut avosylin vastaan ja järjestää sinulle paluu juhlat. Juhlat joihin me muut emme pääse osalliseksi vaan katselemme juhlatalon ulkopuolella sitä iloa ja rakkautta jota nyt saat osaksesi.

Se miksi kutsun sinua nyt Sammakko Prinsiksi johtuu siitä, että sinä jo pikkupoikana olit enemmän kiinnostunut suo-ojijen sammakoista kun koulun käynnistä..saatoit viettää päivät niitä katsellen ja niiden kanssa touhuten. Et koskaan elämäsi aikana  mennyt kyliin etkä kaupunkiin elelit vain siellä maalla omissa oloissasi, tosin iloliemi oli seuranasi enemmän ja vähemmän.

Nyt on helppo nähdä kuinka me muut vajosimme sinne syvään pohjattomaan vihan, kaunan, kateuden, ahneuden ja rakkaudettomuuden suohon. Sinä jo pikkupoikan paimensit niitä sammakoita siellä..lienetkö jo nähnyt meidän niitä olevan ja hellästi meille puhuit ja leikit kanssamme. Me muut emme koskaan osanneet ilmaista tunteitamme, emme pystyneet osoittamaan myötätuntoa emmekkä rakkautta sinulle.

Nyt kun olet palannut isän valtakuntaan annat meille mahdollisuuden nousta tuosta mustasta suosta antamalla meille anteeksi sen, että valitsimme pimeyden, tuskan, sairaudet, puutteen, kärsimykset ja vaivat. Rakkauden ja anteeksiannon suvaitsevaisuuden ja hyväksymisen sijasta. Sinä annat anteeksi meille isän kanssa rakkaudessa ja valossa.

Annat meille mahdollisuuden myös anteeksiantoon ja kehoitat meitä myös pyytämään anteeksi kaikki sanotut ja sanomattomat sanat, tehdyt ja tekemättömät teot itsellemme ja muille.

Kiitos sinulle Sammakko Prinssi tästä mahdollisuudesta. Elämäsi oli kuitenkin merkityksellinen se ei ollut turha jos yksikin meistä valitsee nyt mahdollisuuden parantua ja antaa ehdottomasti anteeksi.

Sinua siunaten

Leena Maunon tytär

 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku