Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | yab-yum:n blogi

Saat sitä mitä tunnet!

Käyttäjän yab-yum kuva

 Tuntui oikealta käsitellä tätä aihetta nyt, koska ihmisillä on vielä suuria ongelmia saada mieli tyhjäksi kaikista turhista peloista ja uskomuksista. Jokainen kokemuksesi on heijastus siitä, mitä tunnet sisälläsi.

 

Mitä tapahtuu sitten, kun tunnen enemmän hyvää oloa ja rakkautta? Olisivatko “negatiiviset” kokemukseni kuitenkin sitten samoja, mutta tuntisin ne vaan positiivisemmin?

Kun alat tuntea enemmän hyvää oloa ja rakkautta niin tulevat kokemuksesi muuttuvat ihan toisiksi, kuin mitä ne olisivat olleet, jos olisit jatkanut samaa rataa. Miksi näin sitten käy?

Law of Attraction – Vetovoiman laki

Tällä vetovoimalla ei tarkoiteta fysikaallista veto- tai painovoimaa vaan kaikkea kattavaa vetovoimaa. Tämä laki yksinkertaisesti kuuluu, että sitä mitä annat pois sitä saat myös takaisin tai tässä meidän tapauksessa se miten tunnet niin sitä sinä tulet myös kokemaan. Eli jos tunnet, että olet köyhä niin et tule rikastumaan tai jos tunnet että sinulla nyt vaan aina on huono onni elämässä niin sitä sinulle on luvassa lisääkin.

Noidankehän tästä tekee se, että kun sinulle tapahtuu jotain negatiivista, tunnet sisälläsi sen negattivisuuden ja se taas aiheuttaa sinulle vaan lisää negatiivisia tapahtumia, kunnes osaat päästää siitä tunteesta irti. Tämä on se syy, miksi yritän auttaa teitä kaivamaan ne pelot ja typerät uskomukset sieltä mielestänne pois. Ajatelkaa, kuinka mahtava tuo “noidankehä” sitten on, kun olette vapaa peloistanne ja täynnä tunteita, mitä haluatte kokea elämässänne seuraavaksi.

Yksinkertainen elämänohje kuuluukin, että kuvittele, mitä tällä hetkellä haluat kaikista eniten ja tunne kuin sinulla olisi jo se. Jos haluat, että kyseinen halu manifestoituu elämääsi nopeammin, ota askelia siihen suuntaan eli tee minkä pystyt sen asian eteen.  Itselläni kesti pari kolme kuukautta sitten noin viikko ennenkuin se mitä halusin kävi toteen, mutta nyt viimeisin tuli toteen jo tunnissa. Eli treenausta saattaa vaatia, jos haluat kaiken aina heti, mutta se on mahdollista.

Vedä puoleesi sitä mitä eniten haluat, tuntemalla kuin sinulla olisi se jo!


 

Kommentit

Käyttäjän violet flame kuva

Pieni ajatus

Kyllä vain...

Ajattelin itsekin ihan samalla lailla aiemmin. Ja olen näiden asioiden kanssa työssäni aika konkreettisesti lähes päivittäin.
Nyt uusien kokemusten ja ikävä kyllä, pettymysten kautta en enää usko täysin tähän itseohjautuvuuteen.

Kohtasin oman parisieluni tässä elämässä mikä tilastojen mukaan on n. 1% mahdollisuus yhden ihmisen elämän aikana.
Olin kokenut todella suuria pettymyksiä ihmis-suhteissa ja prosessi jonka jälkeen kohtasin oman toisen puoliskoni (ja tantraguruni) oli monimutkainen ja hyvin henkinen prosessi ja tiedän että olin vapautunut sekä kaikista itsekkäistä että määräävistä ajattelumalleista.Silti tämä suhteemme ei kyennyt kantamaan vaan päättyi käsittämättömän dramaattisesti.

Karmalliset asiat vaikuttavat ehkä myös niin konkreettisesti meidän elämäämme että se on pakko huomioida totuutena. Onneksi meillä on tapahtuneen ja karman "säätelemiseksi" myös tekniikoita kuten "violet flame" Smile)  

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku