Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | yab-yum:n blogi

Luuttua puhtaaksi- sisältä ja ulkoapäin

Käyttäjän yab-yum kuva

Kuvitellaanpa hetken aikaa, millaista olisi olla täysin elossa ilman fyysistä kuorta tai kaikkea sitä kamaa, mitä tarvitsemme ja haluamme elämän ylläpitämiseen maan päällä. Meillä olisi ajatusenergia, mikä antaisi meidän kulkea eteenpäin tai taaksepäin, ylöspäin tai alaspäin, ja loisimme välittömästi sen, mitä haluamme. Olisimme vapaita kieriskelemään upeassa olemassaolossa ilman aikaa tai paikkaa - sellaisena kuin tunnemme ne. Olisimme puhtaan autuuden tilassa ja rakastaisimme kaikkea ja kaikkia. Meillä ei olisi velvollisuuksia tai laskuja hoidettavana, ei pelkoa minkään menettämisestä, ei ketään arvostelemassa meitä, ei omaisuutta suojattavana, ei vaatimuksia ajallemme eikä saavutettavia tavoitteita.

Se mitä kuvittelemme, on itse asiassa henkimaailma, mitä koimme ennen tänne tuloamme ja mihin palamme jättäessämme kehon.

Innoitus on olotila nyt, tässä aineellisessa maailmassa, vaikka se samanaikaisesti yhdistää meidät henkijuurillemme. Ollaksemme vastaanottava innoitukselle meidän on poistettava se egoroska, mitä kertyy aivan liian helposti useimmille meistä - jos elämämme on täynnä tapahtumia ja toimintoja, jotka eivät mitenkään liity innoitukseen, emme luultavasti huomaa sen kerääntymistä. Niinpä saavuttaaksemme yhteyden perimmäiseen kutsumukseemme, meidän on jäljiteltävä puhdasta ja mutkatonta henkimaailmaa.

Tämä ei merkitse sitä, että meidän pitäisi istua tekemättä mitään, odottaen hengen saapumista. Sen sijaan se merkitsee luottamusta siihen, että henkiyhteytemme kukoistaa elämässä, mikä on omistettu ilolle, rakkaudelle ja rauhalle. Jos päivittäinen toimintamme on niin pakahduttavaa, ettemme tee näistä asioista tärkeimpiä elämässämme, niin sivuutamme yksinkertaisen elämisen arvon.

Siivoa elämäsi.
Tunnet varsinaisen innoitussyöksyn, kun siivoat kaman, mikä ei ole enää hyödyllistä elämässäsi:

Jos et ole käyttänyt jotain vaatetta viimeisen vuoden, parin aikana, kierrätä se muiden käyttöön. Hankkiudu eroon vanhoista mapeista, jotka vievät tilaa ja joita tarvitaan harvoin - jos koskaan. Lahjoita käyttämättömät lelut, työkalut, kirjat, polkupyörät ja astiat hyväntekeväisyyteen.

Hankkiudu eroon kaikesta, mikä pitää sinut sellaisten hankintojen suossa, mitkä roskaavat elämää. Socrateen sanoin: "Hän on lähimpänä Jumalaa, joka tarvitsee vähiten asioita." Mitä vähemmän sinun tarvitsee suojata, suojella, "tomuttaa", järjestellä ja siirtää, sitä lähempänä ole innoituksen kutsun kuulemista.

Siivoa kalenteristasi ei-toivotut ja tarpeettomat tekemiset ja velvollisuudet.
Jos et ole hengen käytettävissä, luultavasti et tunne innoituksen hehkua. Jumala tosiaankin työskentelee kanssasi ja lähettää sinulle tarvitsemaasi opastusta - ja ihmisiä - mutta jos sinulla on liikaa tekemistä, sinulta menee ohi nämä elämää muuttavat lahjat. Harjoittele siis sanomaan "ei" liiallisille vaatimuksille äläkä tunne syyllisyyttä vapaa-ajan sisällyttämisestä päivittäisiin rutiineihisi.

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku