Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Asko Nummela:n blogi

Tantraseksin löytäminen

Käyttäjän Asko Nummela kuva

Tantra on kuuma ja kiinnostava juttu tällä hetkellä, vaikka Tammikuinen kova pakkanen pitääkin ilman melko kylmänä. Onneksi päivät pitenevät ja aurinko paistaa. Uskon kuitenkin, että tantran taival on vasta hyvin alussa rakkaassa Suomen maassamme.

Monet varmaan miettivät, että mitä se tantra oikein on ja millaista elämää tantraharrastajat oikein viettävät?

Yleisesti ottaen tantra liitetään pelkästään seksiin, vaikka toki sieltä hellyyttä ja vaikeita asentoja myös hyvin usein löydetään.

Usein tantra nähdään myös jonain ihmeellisenä ja kaukaisena juttuna, jota ei kannata edes missään nimessä kokeilla tai harkita vähäistäkään tutustumista tantriseen elämään.

Suosittelen kuitenkin kurkkaamaan rohkeasti tantran maailmaan ja ottamaan itse selville mitä kaikkea tantra voi tarjota juuri minulle.

Itseäni kiehtoo nimenomaan tantran henkinen puoli, se tyytyväisyys ja autuus, jonka tantrinen elämäntyyli ajoittain minulle antaa.

Tottakai tantra on kokonaisuus, siinä missä moni muukin henkinen suuntaus. Pelkät harjoitukset tai pelkkä seksi ei varmaan ketään saa tänäpäivänä onnelliseksi. Tarvitaan molempia aspekteja sopivasti yhdistettynä ja silloin oma maailma voi heilahtaa hyvinkin paljon Jumalallista hyvää oloa kohti.

Se varmaan tuossa tantrassa niin kovasti viehättääkin.

T. Asko Nummela

 

Lue lisää tantrasta sivuiltamme.

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku