Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Anna:n blogi

Uusi täällä!

Käyttäjän Anna kuva

Löysin tantraclubin, kun törmäsin netissä muutamaan tantra-artikkeliin ja kiinnostuin aiheesta. Maksoin kolmen kuukauden jäsenmaksun kokeeksi, mutta toistaiseksi tuntuu siltä että taitaa jäädä siihen... Jotenkin jäyhän tuntuista  täällä... tai sitten en vaan osaa käyttää? Onko täällä paljon ihmisiä? Tapaisin mielelläni ihmisiä ihan livenäkin, pääkaupunkiseudulla. Mihinkään en ryhdy tuosta vaan mutta olisi mukava tutustua, ja katsoa miten kemiat kohtaa. Käsittääkseni tantra vaatii ehdottoman luottamuksen sekä sen, että oikeasti pitää toisesta. Eikä sellainen onnistu ensitapaamisella.

 

Kommentit

Käyttäjän Enaxos kuva

Pinnan alla vipisee :)

Kyllä täällä seuranhaku toimii ja monet ihmiset lähettävät toisilleen ahkerasti yksityisviestejä, jotka luonnollisesti eivät muille näy.  Jäseniä lienee vasta muutama sata, mutta sekin on Suomen kokoisessa maassa oikeastaan jo melko hyvin tällä kapealla tantrasta kiinnostuneiden sektorilla.  Foorumi ei näköjään ole hirveän aktiivinen, mutta sieltäkin löytyy jo pidemmältä aikaväliltä monenlaisia näkemyksiä ja informaatiota laidasta laitaan.

Itse en ole ollut koskaan klubilaisten live-tapaamisissa mukana, mutta sellaisiakin ovat kai jo muutamia järjestäneet.. ja ainahan heille voi ehdottaakin tämäntyyppisiä ideoita, klubin vetäjäpariskunta on aika helposti innostuvaa ja avoimin mielin toimivaa väkeä

Käyttäjän Anisitamo kuva

Vipistellään..

Myöskin uutena käyttäjänä yhdymme Annaan (kuvainnollisesti). Eihän täällä mitää intian basaaritunnelmaa ole. Harvoin on edes muita yhtä aikaa kirjautuneena, varsinkaan jos Askoa ei lasketa Smile

Mutta olkaamme kärsivällisiä kyllä tämä tästä Wink Kyselyn mukaan 100% haluaa piristystä seksielämään, se on aika korutonta kertomaa, vai mitä? Tosin vastaajia oli vasta 9, mutta en usko, että luku paljon muuttuu, vaikka kaikki kävisivät klikkaamassa..

Olkoonkin verratavissa huopatossutehtaaseen, meistä tämä on kuitenkin hyvä paikka aloittaa oman tantra-kumppanin etsiminen ja mikä ettei oman sosiaalisen tantra-verkoston rakentaminen. Voisi olettaa nimittäin, että täällä todennäköisimmin törmää henkilöihin, joilla on jo jonkinlainen käsitys tantrasta, siihen liittyvästä itsensä tuntemiseksi tehtävästä loppumattomasta suos.. eh.. työstä.  

Kirjautuminen

Liity yhteisöön

Tantra Video