Get Adobe Flash player
Etusivu | Blogit | Anisitamo:n blogi

Halu syntyy halaamalla

Käyttäjän Anisitamo kuva

Eilen juttelimme kotona yleisesti seksuaalisuudesta, siitä miten monella tavalla ihmiset voivat käsittää koko asian.

Yhtenä esimerkkinä tuli esiin parhaillaan radiossa pyörivä seksikaupan mainos, jossa sanotaan suurinpiirtein näin: "Halu ei lähde halaamalla!" Sitten taustalla alkaa surista  ja mainitaan seksikaupan nimi.

Minun, tai meidän korvaamme tuo särähtää. Onko halu sellainen asia, että siitä on päästävä eroon? Onko seksin tarkoitus vain lopettaa halu sillä kertaa? Ennenpitkää halu iskee taas ja pyritään siitä jälleen eroon?

Vastaavia esimerkkejä löytyy varmasti monia, jos lähdetään miettimään... Tantralla olisi, tottavie, tilausta tässä yhteiskunnassa. Mutta miten viestin saisi perille?

Vältän itse tantrasta puhumista "siviilissä". Useimmilla ei valitettavasti ole tietoista suhdetta seksuaalisuuteen ja jo siksi tantrahörhöjen puheet herättävät vähintäänkin vaivautuneisuutta, todennäköisesti koputtavat vielä selän takana merkitsevästi otsaansa..  Onneksi on Askon ja Svetan kaltaisia pioneereja!

Tantra on tietoisuutta.

Tietoisuus on itsevarmuutta.

Itsevarmuus on viihtymistä omana itsenään.

Viihtyminen omana itsenään on onnellisuutta.

Onnellinen ihminen säteilee, jakaa onnea ympäristöönsä.

Onnen jakaminen lisää onnellisuutta.

Voisiko tantramainos kuulua näin: "Halu syntyy halaamalla!"

Kommentit

Käyttäjän Annuli kuva

"Halu syntyy halaamalla"

Itse ajattelen, että toivottavasti halu on olemassa halaamattakin jokaisessa henkilössä, mutta heräilee herkästi  erilaisien ärsykkeiden kautta esim. kiva ajatus, kuva, katse ym.

Tantra sanana ei kerro minulle oikeastaan mitään. Erilaisissa yhteyksissä sana näköjään liitetään seksiin. Minä haluaisin ajatella Tantaran olevan tietoisuutta, mikä koetaan omasta kehosta ja koen sen olevan myös henkistä yhteyttä kehon ulkopuolelle koko maailmankaikkeuteen. Tarkemmin sanottuna koen Tantran olevan jonkinlaista kosmista energiaa, joka väreilee koko kehollisena nautintona..

Ensimmäisen kerran törmäsin Tantriseen hierontaan edes tietämättä koko sanaa, onneksi. Erilaiset kokemukset meditaation kautta ovat johdattaneet Tantran polulle tutkimaan sitä tarkemmin. Tämän polun  toivon olevan päättymätön ja matkan varrella olisi poimittavana erilaisia onnen hetkiä, jotka auttavat säteilemään onnea myös itseni ympärille. 

 

Kirjautuminen

Tantra Video

Seuranhaku